Publisert av: Tom Inge | januar 27, 2010

Så UFATTELIG deilig!!

Deilige Deilige Manchester United, JEG ELSKER DERE!!! WE ARE THE RED DEVILS!!  Manchester City måtte bukke under for oss på hjemmebane, det var sinnsykt deilig! Vi er nå i ligacupfinalen, ikke at det er så utrolig stort lenger, men unggutta får sjansen til å spille kamp, vi får sjansen til å forsvare gullet, og City på vente ihvertfall ett år til på trofè!  Jaja, så fikk jeg ikke sett kampen da men, satt nemlig hos Mikkel og spilte Radiobingo sammen med han og Steffan, ingen gevinst idag heller, men pytt pytt! Alltid gøy allikevel!

Så herved er vi nå altså Vinterly Bingoessemble, fast bingo på onsdagene klokken 21.00 hos Mikkel! 🙂  Vil du være med så heng deg på! Vi har alltid plass til flere medlemmer, eller bare bingogjester for de som har lyst! Det er sosialt, og moro!

Imorgen er det byen, bare å bli med om du vil, skal bare kjøre lillebroren min hjem klokka 12 ca, så erre rett ned og ta en kaffe, frem til klokka 14.30, da må jeg bortover mot jobben igjen. Uansett, ha en SUPER kveld videre, spesielt ALLE Manchester United fans! AND THE REDS GO MARCHIN ON ON ON!!!!

Dagens hilsen går til Wayne Mark Rooney, thank you for that WONDERFULL goal in injury time!! GO on and you will win the golden boot in europe!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: