Publisert av: Tom Inge | januar 30, 2010

Ja hvorfor ikke..

Hvorfor ikke kjøpe en Engelsk fotballklubb når man har sjansen? Fotballklubben Chester City er til salgs i England for ca 9 kroner, men i dette kommer en gjeld på ca 250.000 kroner samt at man må ha noen kroner ekstra for drift og så videre.. Men en gjeng gutter fra en eller anna plass jeg ikke husker har nå startet seriøs interresse for dette prosjektet, og har tilogmed startet en facebook gruppe for dette. Kanskje du vil melde deg inn og støtte saken? Gruppa finner du her: http://www.facebook.com/#/group.php?gid=273441224750&ref=nf

Ellers..whats on the menu? Joa, helga er her, imorgen, eller klokkelig idag, er det akedag med venner! Camilla, Silje og dattera Yvonne, og forhåpentligvis flere, kanskje Mikkel og ungene? Julie og Line? Mariell og Malene? tja..! Blir et kort innlegg idag, måtte bare nevne denne gruppa jeg  håper folk joiner, ellers skal jeg jo selvsagt ha dagens youtube og dagens hilsen!

Dagens hilsen går til Jan Inge Gabrielsen, eller Jinge som jeg så godt liker å kalle han, takk for en koselig kveld hos deg! Slenger med en youtube til deg:

Reklamer

Responses

  1. Skal vi se om dette går da 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: