Publisert av: Tom Inge | februar 5, 2010

Jeg hilser til: Svein Kristian!

Ja, gratulerer Mikkel, du er den aller første i denne nye spalten, fant ut at jeg heller ville gjøre det på denne måten enn bare en teit hilsen i slutten av en hovedpost. Så folkens, hvorfor vil jeg trekker Svein Kristian Mikkel frem i lyset? Jo hør nå her:

Jeg har kjent Mikkel i mange år nå, kanskje helt tilbake til barneskolen, eller visste ihvertfall hvem han var. Men uansett, årene gikk og vi flyttet sammen etter å ha blitt sveiset sammen som gode venner, noe vi fortsatt er idag. Vel, vi fikk KJAPT et rykte på huset, som gikk under navnet «K13». Det var fest hver eneste helg, og folk bare ramlet inn døra enten vi ville det eller ikke. Har du kanskje sett American Pie filmene så skjønner du kanskje hvordan type fester det var, folk OVERALT. Riktignok var ikke våre fester like fulle av syltynne blondiner som flasha puppene bare du spurte dem, men det var ihvertfall alltid masse folk og god stemning.

Mikkel jobbet mye på den tiden, han var jo vår stolte søppelmann. Men i dette huset skulle det skje noe som forandret livet hans totalt, han møtte nemlig ei jente, og de flyttet sammen og etter en stund kom Nicolay til verden, en herlig guttunge som nå er 3 år, og etter en liten stund til kom jaggu Sandra og, som nå er 1.5 år ca. Så Mikkel er nå alenepappa til 2 små barn, og han gjør en helt fremragende jobb. Jeg beundrer virkelig pågangsmotet til Svein Kristian, det kan jammen ikke være lett å være alene med to små, selv om vi rundt prøver å stille opp når vi kan, men personlig har ikke det vært så mye enda. Men bedre skal det bli!

Men Svein Kristian, du er virkelig en super pappa for disse to små barna, og du fortjener kun det beste i fremtiden, måtte det være lotto eller verdens flotteste jente! (eller jenta har jeg litt lyst på :P) Du har min største respekt for jobben du gjør!

Reklamer

Responses

  1. Den var fin.. =)

    hehe.. =P
    da fikk du d allikevel gitt..
    😉

  2. satser på lotton 😀 blitt skremt vekk fra jenter 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: